Thursday, December 1, 2022
Wonen

Tips van experts over het organiseren van uw huis terwijl u op hun plaats zit

1. Organiseer uw voorraadkast

Terwijl u uw huis voorbereidt op quarantaine, is het een geweldige eerste stap om door uw voorraadkast en plankstabiele artikelen te gaan.

2. Wijs een ruimte aan voor werk of school

Als uw werk is verschoven naar werken op afstand of als uw kinderen thuis hun schoolwerk doen, moet u wat werkruimte vrijmaken. Door een aangewezen ruimte opzij te zetten, wordt voorkomen dat de grens tussen werk en huis vervaagt en wordt het gemakkelijker om productief te zijn.

3. Creëer fysieke ruimte voor mentale ruimte

Aangezien u veel tijd in uw huis doorbrengt, raden we u aan uw algemene woonruimtes te ontsleutelen en opnieuw in te delen. Als u de ruimte opruimt, voelt deze minder krap aan, heeft het verschillende voordelen voor de geestelijke gezondheid en kunt u zich productief voelen.

4. Organiseer uw kast

Schakel ‘Opruimen met Marie Kondo’ in en duik diep in je kast. Pas alles aan en overweeg kleding te doneren die je een jaar of langer niet hebt gedragen. Vouw en rangschik de dingen die u wilt bewaren netjes op activiteit, stijl of kleur. Berg seizoensartikelen op, zoals grote jassen en warme sjaals, om je kleding meer ademruimte te geven.

5. Sorteer door uw entertainmentcollectie

Maak een inventaris van al uw boeken, films en games. Zoek efficiënte plaatsen om ze op te slaan, ontdek een aantal oude favorieten om de tijd te doden en doneer de dingen die je niet meer leuk vindt (lokale jeugdcentra, bejaardentehuizen, kinderziekenhuizen).

admin
the authoradmin

Leave a Reply