Categories

  • No categories
Wednesday, May 31, 2023

Manieren om uw huis groter en helderder te laten voelen

1. Declutter, declutter, declutter

Decluttering is een voor de hand liggende eerste stap om uw ruimte op te ruimen. Iedereen kan het en met weinig middelen. Loop van kamer naar kamer en berg dingen op, ruim willekeurige papieren of kartonnen dozen op en verzamel kleine dingen die geen huis hebben. Als een item niet voor decor is en niet regelmatig wordt gebruikt, overweeg dan om het uit het zicht te bewaren of het te doneren als uw lokale donatiecentra nog steeds in bedrijf zijn.

2. Maak de vloeren en de muren schoon

Hoe meer vloeroppervlak, hoe groter de kamer zal aanvoelen.

De vloer is geen opslagruimte, maar we maken vaak palen in hoeken die met de tijd groeien en uitzetten. Deze stapels zijn vaak vertraagde beslissingen, items die geen huis hebben, zodat ze op de grond worden gelegd. Terwijl deze stapels onze leefruimte binnendringen, voelen we ons zwaar belast. Onze werkelijke fysieke leefruimte krimpt.

3. Slim opslaan

Wees creatief met de manier waarop u dingen opslaat en wees kritischer met wat u wilt hebben. U kunt het eenvoudig houden door dekens in een kist of mand te vouwen, een speciale mand voor huisdierenspeelgoed te hebben en foto’s op te hangen in plaats van ze op meubels te laten rusten.

Multifunctioneel meubilair dat ook dienst doet als opbergruimte is een geweldige manier om uw ruimte te optimaliseren.

4. Spiegels zijn magisch

Spiegels kaatsen meer licht rond, geven een gevoel van beweging en verdubbelen visueel de grootte van uw ruimte. Je kunt spiegels op vloerhoogte, spiegelende kastdeuren gebruiken of kleinere spiegels aan de muren hangen.

5. Wees bewust met uw decor

Versier je ruimte met intentie en wees niet bang voor wat dode ruimte. Een heleboel kleine dingen die verspreid liggen, kunnen meer als rommel aanvoelen dan een paar grotere statement-stukken. Muren, planken, dressoirs, werkbladen en computerbureaus kunnen allemaal profiteren van een cruciaal “heb ik dit nodig?” scannen.

admin
the authoradmin

Leave a Reply