Categories
Wonen

Waar moet u bij het kopen van een Fixer-Upper de lijn trekken?

De prijsfactor

Als je een fixeerstof koopt, doe je mee in een andere arena. “Kopers met een hogere fixer moeten concurreren met bouwers en investeerders, wat de aankoopprijs zal opdrijven”, legt Kostiw uit. En ze zegt dat je misschien een contante koper moet zijn, omdat sommige geldschieters een onroerend goed met een fixer niet zullen goedkeuren.

Kostiw zegt ook dat je je moet voorbereiden om tijdens de renovatie minimaal 20 procent boven het budget uit te geven. Daarom moet je een vast budget maken voordat het werk begint.

De factor tijd / geld / ongemak

Afhankelijk van hoe omvangrijk de renovaties zijn, kan dit even duren. Houd dus rekening met de tijdsfactor in uw beslissing. “De koper moet voorbereid zijn op lange en dure renovaties en langere termijnen dan oorspronkelijk gepland”, waarschuwt Kostiw. “Als een huis veel werk nodig heeft, kan een koper vaak pas gaan wonen als het werk is voltooid, wat zes maanden of langer kan duren”, zegt ze.

Zelf verbouwen

En als u van plan bent om te verbouwen zonder de hulp van aannemers of een verbouwingsbedrijf, zegt Little dat het bijna overweldigend kan zijn. “Ondertekenen op de stippellijn is nog maar het begin, aangezien alle verantwoordelijkheden op het gebied van arbeid en projectbeheer bij de huiseigenaar liggen”, zegt hij. “Als er verrassingen opduiken die niet zijn gevonden bij de inspectie, is de huiseigenaar verantwoordelijk voor het aanpakken ervan, persoonlijk of via een aannemer / verbouwingsbedrijf.”

Het allemaal de moeite waard maken

Het eindresultaat van het renoveren van een opknapper kan echter lonend zijn, zoals je kunt zien op de foto’s voor en na de foto hierboven. “Dit project was een huis aan het water, dat het echtpaar voor het perceel kocht. Toen ze het kochten, waren de vorige eigenaren overboord gegaan met een doe-het-zelf-toscaans thema ”, legt Allard uit. “De klanten heringen langzaam het hele huis beetje bij beetje om het te matchen met hun eigentijdse ontwerpstijl.”

Categories
Wonen

Uw huis verkopen: moet u verhuizen of verbeteren?

Het is bijna onmogelijk dat één huis volledig aan uw behoeften voldoet als u ouder wordt, groeit en verandert. Uiteindelijk moet je ofwel een nieuw huis kopen of verbeteren wat je nodig hebt om beter bij je levensstijl te passen, vooral als je niet gelukkig bent in jouw plaats. Maar hoe weet u of u uw huis moet verplaatsen of verbeteren, zodat het beter past? Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden, en het gaat om meer dan alleen of u uw huis leuk vindt of niet. Voordat u een definitieve beslissing neemt over de verkoop van uw huis, moet u er vanuit elke hoek naar kijken.

Wanneer je moet verhuizen

Uw huis heeft grote invloed op de manier waarop u en uw gezin uw leven leiden. Van de kamer om te zwerven tot persoonlijke factoren en locatie, u wilt dat uw huis comfortabel en handig aanvoelt. Als uw huis niet aan uw behoeften voldoet of als u ergens anders een betere pasvorm kunt vinden, is het de moeite waard om een ​​verhuizing te overwegen. Hier zijn enkele tekenen dat het tijd is om de inzet te verhogen en adios te zeggen tegen je verblijf.

Je hebt specifieke wensen

Als u een checklist met ‘behoeften’ voor uw huis heeft, kunt u het beste een andere plaats kopen of uw huis helemaal opnieuw ontwerpen. Hoewel u uw huidige huis kunt renoveren en verbeteren, zijn er enkele dingen die u eenvoudig niet aan een bestaand huis kunt toevoegen

Je hebt meer financiële opties nodig

Het verbeteren van uw huidige woning is misschien goedkoper dan verhuizen, maar het kan lastiger zijn om te financieren. Een lening met eigen vermogen of kredietlijn is misschien uw enige keuze als u een uitgebreide renovatie nodig heeft. Wanneer u een nieuw huis koopt, heeft u meer opties voor financiering en aanbetalingen.

U wilt investeren

Kortom, een nieuwe woning is doorgaans een betere investering dan het renoveren van uw woning. Als u van uw plaats houdt en niet verwacht te verkopen, maakt u zich misschien minder zorgen om uw investering terug te krijgen op dure verbeteringen.

Categories
Wonen

Millennials die thuis kopen, zijn geobsedeerd door gazons en tuinen

Uit een onderzoek van de National Association of Landscape Professionals bleek dat 79 procent van de Amerikaanse huizenkopers het ermee eens is dat een ruim en verzorgd gazon een belangrijk kenmerk is in een huis. En hier is de kicker: millennials, die momenteel het grootste percentage huizenkopers uitmaken, rangschikten het gazon als de hoogste prioriteit bij huizenjachten.

Natuurlijk – een grote, open keuken en een grote slaapkamer met op maat gemaakte kasten voor hem en haar zijn allemaal leuk. Maar voor een groot deel van de kopersmarkt draait het allemaal om het perfecte gazon en een ruime, aangelegde achtertuin.

Als u binnenkort een vermelding plaatst, zorg er dan voor dat u wat geld reserveert om ervoor te zorgen dat uw terras en tuinen er op hun best uitzien.

1. Speel niet alleen binnen; Stage ook een kleine buitenomgeving

Kopers stellen zich graag voor hoe hun leven bij u thuis zal zijn. Zoek een plekje in je achtertuin of terras en voeg een kleine tuintafel of loungeruimte toe.

2. Verfris uw grasmat

Als uw gazon niet de beste in de buurt is, kan het een goede investering zijn om uw oude gazon te vernieuwen of te vervangen voordat u uw huis aanbiedt. Een fris, groen gazon ziet er uitnodigend uit en geeft uw huis een “nieuw” gevoel.

3. Plant bloemen

Bloemen zijn niet duur en gemakkelijk te planten. Ze voegen een vleugje kleur toe aan uw tuin en gaan lang genoeg mee om uw huis verkocht te krijgen.

4. Voeg verlichting toe aan uw tuin en buitenruimtes

U hoeft niet veel uit te geven aan elektriciteit en bedrading om uw gazon en tuin te verlichten. Er zijn tal van LED-buitenlampen op zonne-energie die net zo eenvoudig zijn als het plaatsen van een paal in het vuil. Focus op het verlichten van een pad, het oplichten van een grote boom en het verlichten van een zithoek of een tuintafel.

Categories
Wonen

Volg deze 4 tips om georganiseerd te blijven wanneer u een korte deadline bereikt

Verhuizen is nooit gemakkelijk, maar als je snel moet bewegen, kan het een veel moeilijkere taak zijn. Met dat in gedachten hebben we u vier tips gegeven over hoe u georganiseerd kunt blijven wanneer u op korte termijn reist. Of je nu verhuist naar een nieuwe baan die binnenkort begint of omdat je wilt dat de kinderen op tijd zijn om naar school te gaan, deze tips helpen je kalm te blijven terwijl je door het verhuisproces gaat.

Maak een takenlijst

Het kan overweldigend zijn om erachter te komen dat u moet verhuizen, vooral als het binnen een krappe deadline moet gebeuren. Daarom is het eerste dat u in dit scenario moet doen, de tijd nemen om uw gedachten te ordenen door een takenlijst te maken. Dit geeft je de structuur die je nodig hebt om de rest van je zet te doorlopen.

Geef jezelf deadlines

Zodra u uw takenlijsten op volgorde heeft, is uw volgende taak om uzelf deadlines te geven. Doorloop de lijst en maak een deadline voor elk item. Als het gemakkelijker is, kunt u vanaf de verhuisdag terugwerken.

Volg een verpakkingssysteem

Terwijl je inpakt, wil je ook een systeem volgen dat je helpt om zo georganiseerd mogelijk te blijven. Iedereen weet welk type systeem voor hen het beste werkt. Ongeacht het type systeem dat u maakt, consistentie is de sleutel. Volg hetzelfde systeem voor al uw boxen.

Overweeg om hulp in te schakelen

Last but not least, wees niet bang om hulp in te schakelen als blijkt dat het voorbereiden van je verhuizing een te grote klus is die je alleen kunt aanpakken. Veel verhuisbedrijven bieden ook verpakkingsdiensten aan die u kunnen helpen de klus te klaren in een fractie van de tijd dat u het alleen doet.

Categories
Wonen

Alles over laminaatvloeren: uw opties begrijpen

Koopgids voor laminaatvloeren

Laminaatvloeren hebben de afgelopen jaren een lange weg afgelegd. In plaats van alleen een goedkoper alternatief voor natuurlijke houten of stenen vloeren, is laminaatvloeren verkrijgbaar in verschillende stijlen om een ​​mooie en duurzame aanvulling op elk interieur te bieden.

Bij het kopen van laminaat zijn er veel variabelen waarmee u rekening moet houden, zoals het oppervlak waarop de vloer zal worden gelegd, in welke kamer het gaat, de kosten en het uiterlijk van de ruimte. Lees verder voor de ultieme gids voor laminaatvloeren, inclusief waar u op moet letten bij het kopen en leggen van de vloer in uw nieuw ontworpen ruimte.

Laminaatvloer bestaat uit:

Slijtlaag: De slijtlaag is de bovenste laag van de vloer die de hele vloer een glanzend, afgewerkt uiterlijk geeft. Het geeft de vloer ook veel van zijn sterkte en duurzaamheid. Het beschermt de vloer tegen klauwen van huisdieren, stoelpoten, kinderspeelgoed en alle andere dagelijkse kleding. Het beschermt ook de bedrukte laag tegen de zonnestralen, die anders na verloop van tijd zouden kunnen verkleuren.

Bedrukte laag (of decorlaag): de bedrukte laag is het uiterlijk van de vloer – het patroon of de markeringen die je ziet. Het kan eruit zien als natuurlijke houten vloeren, steen of marmer en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen.

Vezelplaatlaag (of kernlaag): Vezelplaat met hoge dichtheid (HDF) is gemaakt van verwerkt zachthout, dat wordt gemengd met hars en was. Deze laag is gevormd met zowel warmte als druk, waardoor panelen ontstaan. De panelen worden vervolgens gesneden zodat ze in elkaar “klikken”, waardoor het niet meer nodig is om elk bord met de vloer of een ander bord te bevestigen.

Achterlaag: deze laag helpt de vloer recht en gelijkmatig te houden en is afgedicht om vocht buiten te houden, zodat uw vloervorm en stabiliteit van onderaf niet in het gedrang komen. Sommige duurdere laminaten bevatten ook schuimvulling, waardoor er geen aparte ondervloer meer nodig is.

Waar laminaatvloeren te installeren

Laminaat is gemaakt om stevig en solide te zijn, ongeacht waar het is geïnstalleerd. Toch kunnen er extra stappen nodig zijn als het in kelders, badkamers en keukens wordt geïnstalleerd. Bij installatie onder de grond (onder het maaiveld zoals in een kelder), moet er een vochtbarrière worden geïnstalleerd tussen beton en laminaat om de natuurlijke vochtigheid weg te houden van de vloer.

Categories
Wonen

Tips van experts over het organiseren van uw huis terwijl u op hun plaats zit

1. Organiseer uw voorraadkast

Terwijl u uw huis voorbereidt op quarantaine, is het een geweldige eerste stap om door uw voorraadkast en plankstabiele artikelen te gaan.

2. Wijs een ruimte aan voor werk of school

Als uw werk is verschoven naar werken op afstand of als uw kinderen thuis hun schoolwerk doen, moet u wat werkruimte vrijmaken. Door een aangewezen ruimte opzij te zetten, wordt voorkomen dat de grens tussen werk en huis vervaagt en wordt het gemakkelijker om productief te zijn.

3. Creëer fysieke ruimte voor mentale ruimte

Aangezien u veel tijd in uw huis doorbrengt, raden we u aan uw algemene woonruimtes te ontsleutelen en opnieuw in te delen. Als u de ruimte opruimt, voelt deze minder krap aan, heeft het verschillende voordelen voor de geestelijke gezondheid en kunt u zich productief voelen.

4. Organiseer uw kast

Schakel ‘Opruimen met Marie Kondo’ in en duik diep in je kast. Pas alles aan en overweeg kleding te doneren die je een jaar of langer niet hebt gedragen. Vouw en rangschik de dingen die u wilt bewaren netjes op activiteit, stijl of kleur. Berg seizoensartikelen op, zoals grote jassen en warme sjaals, om je kleding meer ademruimte te geven.

5. Sorteer door uw entertainmentcollectie

Maak een inventaris van al uw boeken, films en games. Zoek efficiënte plaatsen om ze op te slaan, ontdek een aantal oude favorieten om de tijd te doden en doneer de dingen die je niet meer leuk vindt (lokale jeugdcentra, bejaardentehuizen, kinderziekenhuizen).

Categories
Wonen

Manieren om uw huis groter en helderder te laten voelen

1. Declutter, declutter, declutter

Decluttering is een voor de hand liggende eerste stap om uw ruimte op te ruimen. Iedereen kan het en met weinig middelen. Loop van kamer naar kamer en berg dingen op, ruim willekeurige papieren of kartonnen dozen op en verzamel kleine dingen die geen huis hebben. Als een item niet voor decor is en niet regelmatig wordt gebruikt, overweeg dan om het uit het zicht te bewaren of het te doneren als uw lokale donatiecentra nog steeds in bedrijf zijn.

2. Maak de vloeren en de muren schoon

Hoe meer vloeroppervlak, hoe groter de kamer zal aanvoelen.

De vloer is geen opslagruimte, maar we maken vaak palen in hoeken die met de tijd groeien en uitzetten. Deze stapels zijn vaak vertraagde beslissingen, items die geen huis hebben, zodat ze op de grond worden gelegd. Terwijl deze stapels onze leefruimte binnendringen, voelen we ons zwaar belast. Onze werkelijke fysieke leefruimte krimpt.

3. Slim opslaan

Wees creatief met de manier waarop u dingen opslaat en wees kritischer met wat u wilt hebben. U kunt het eenvoudig houden door dekens in een kist of mand te vouwen, een speciale mand voor huisdierenspeelgoed te hebben en foto’s op te hangen in plaats van ze op meubels te laten rusten.

Multifunctioneel meubilair dat ook dienst doet als opbergruimte is een geweldige manier om uw ruimte te optimaliseren.

4. Spiegels zijn magisch

Spiegels kaatsen meer licht rond, geven een gevoel van beweging en verdubbelen visueel de grootte van uw ruimte. Je kunt spiegels op vloerhoogte, spiegelende kastdeuren gebruiken of kleinere spiegels aan de muren hangen.

5. Wees bewust met uw decor

Versier je ruimte met intentie en wees niet bang voor wat dode ruimte. Een heleboel kleine dingen die verspreid liggen, kunnen meer als rommel aanvoelen dan een paar grotere statement-stukken. Muren, planken, dressoirs, werkbladen en computerbureaus kunnen allemaal profiteren van een cruciaal “heb ik dit nodig?” scannen.

Categories
Wonen

Manieren om uw huis er elegant uit te laten zien met een beperkt budget

1) Kroonlijst – Details zijn belangrijk

Het zit allemaal in de details. Als het gaat om het inrichten van uw huis om er high-end en op maat gemaakt uit te zien, zijn details de sleutel. In dit geval is het detail kroonlijst.

Kroonlijsten kunnen een kamer er compleet of afgewerkt uit laten zien; het brengt het plafond en de muren samen, waardoor ze een elegante uitstraling krijgen. Zonder deze finishing touch zien kamers er vaak goedkoop of onvoltooid uit.

2) Verf – kleur is belangrijk

Verfkleur is misschien wel een van de moeilijkste beslissingen om te nemen bij het inrichten van een kamer, vooral wanneer het resterende decor gebaseerd zal zijn op het kleurenpalet. Als u echter op zoek bent naar elegantie, zijn er bepaalde kleuren die uw huis direct glamour geven.

Kies een van deze twee kleuropties: gedurfde en dramatische OF zachte, ingetogen tinten.

3) Kussens – Comfort en elegantie

Kussens in uw hele huis dienen twee doelen. Ten eerste kunnen ze, als ze correct zijn gekozen, de elegantie-factor echt versterken. Twee, ze bieden uw gasten een beetje extra comfort op de bank en geven uw kamers een gezellig, gelaagd gevoel.

Het comfortaspect spreekt voor zich, dat wil zeggen als u kiest voor kussens die groot genoeg zijn om op te rusten en zacht zijn.

4) Raambehandelingen – een onmisbaar accessoire

Het is eenvoudig: een huis zonder raambekleding ziet er onaf en goedkoop uit. Gelukkig zijn raambehandelingen een van de meest budgetvriendelijke manieren om wat elegantie aan uw huis toe te voegen, evenals de broodnodige privacy.

Bij het kiezen van raambekleding wilt u slimme keuzes maken.

5) Hardware-afwerkingen – Kies voor Unique

Het is waar dat je een bouwwinkel kunt binnenlopen en geconfronteerd wordt met een hele muur van ladeknoppen en knoppen. Dat is echter precies het moment waarop je je moet omdraaien en de deur uit moet lopen.

Deze bulkhardwarestukken zijn niet duur, maar ze zijn ook van slechte kwaliteit en zien er goedkoop uit.

Categories
Beauty

Dingen die u moet weten voordat u een pony krijgt

Of je nu op zoek bent naar verandering omdat je een beetje een persoonlijke make-over doet, of omdat je daarin bent “ze hebben me gedumpt, dus nu ga ik mijn haar veranderen”

Is een pony zelfs nog iets in 2020?

Helemaal! Een pony is altijd in stijl; ze evolueren gewoon.

Waar moet u op letten?

Je wilt a) je natuurlijke haartextuur nemen, b) hoeveel onderhoud het gaat kosten (of hoeveel tijd je bereid bent te geven), c) als ze nog steeds schattig zullen zijn terwijl je doe je werk of werk je uit, en vooral: d) wil je echt een pony?

Hoe vaak heeft het een trim nodig?

Afhankelijk van je stijl en textuur kan dit variëren van twee tot twaalf weken. Niet alle pony’s zijn hetzelfde gemaakt. Evenmin zijn haartexturen. Je pony is geen aparte entiteit, maar ze hebben wel wat extra zorg nodig.

Ik heb gekruld haar; kan ik nog steeds een pony hebben?

Natuurlijk kan je dat!

Categories
Beauty

4 Pro Stylisten over wat te doen met je haar terwijl je thuis vastzit

Ja, we hebben grotere dingen om ons zorgen over te maken … maar weet je wat? Het is nog steeds oké als je je een beetje zorgen maakt over wat je met je haar gaat doen terwijl je aan sociale afstanden doet.

Het is jammer dat we op dit moment niet naar de salon kunnen voor een ophaalactie, maar zoals Mane Addicts-stylist Brittany Sullivan het uitdrukt: “Ik ben dankbaar voor tijdelijke sluitingen van de salon en de pauze bij afspraken – het nemen van een verenigd standpunt om de gezondheid van de gemeenschap te beschermen, is de sleutel. “

Maskers! “Terwijl je bezig bent met binge-watching de volledige ‘Gilmore Girls’-catalogus – eh,’ thuiswerken ‘- profiteer van de downtime met haarmaskers

Even een pauze nemen van hittestyling en uitleggen: “Aangezien je de komende week geen collega’s hebt om indruk te maken, is het waarschijnlijk geen slecht idee om de hete tools af te leggen terwijl je kunt en je haar een pauze te geven.”

Geen spanning, niet te veel wassen, geen styling. We moeten allemaal de tijd nemen om ons haar een adempauze te geven. Het zal echt helpen met de algehele gezondheid, naast het doen van diepe conditioneringsbehandelingen en zelfs behandelingen met hete olie voor de gekrulde meisjes met droog haar.

Dit is het perfecte moment om ons haar te voeden en die droge punten weer tot leven te brengen! En maak je geen zorgen als je geen favoriete maskers meer hebt